Zorg voor anderen

De oprichter van Yakult, wetenschapper dr. Minoru Shirota uit Japan, wilde met zijn passie voor wetenschap en zorg voor anderen in 1935 al dat gezondheid voor iedereen beschikbaar moest zijn. Die passie is nog steeds voelbaar. Lees hier alles over onze Yakult Ladies! 

Elke dag voor iedereen!

Yakult wordt sinds 1963 door Yakult Ladies huis aan huis en zelfs op kantoor geleverd in Japan. Dr. Minoru Shirota, zette deze unieke en persoonlijke manier van distributie en verkoop zelf op. Op deze manier wilde hij zoveel mogelijk mensen elke dag laten genieten van Yakult. Maar de Yakult Ladies vervullen ook een sociale rol. Ze maken een praatje met ouderen en houden een oogje in het zeil. Nu bezorgen er wereldwijd 80.000 Yakult Ladies met die passie Yakult producten huis aan huis en op het werk. In Azië zijn de Yakult Ladies niet weg te denken uit het straatbeeld. 

Benieuwd naar het leven van een Yakult Lady? Bekijk dan nu het verhaal van Yakult Lady Yukie.

Werken aan een gezonde samenleving

Dát is onze passie! Dat betekent niet alleen fysieke maar ook mentale gezondheid.  In Nederland ondersteunt Yakult daarom verschillende activiteiten die hier een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren. Ook vinden we het belangrijk om actief bij de samenleving betrokken te zijn. De sociale rol die wij willen overbrengen is nog steeds voelbaar bij onze activiteiten. Lees hier meer over onze activiteiten.