Over Yakult

In 1935 bracht de wetenschapper dr. Minoru Shirota het eerste flesje  gefermenteerde zuiveldrank met probiotica op de markt in Japan. Inmiddels is Yakult in 40 landen en regio’s verkrijgbaar en meer dan 40 miljoen mensen genieten er elke dag van. Lees meer over onze producten, de wereld van bacteriën, de geschiedenis, het productieproces en blijf op de hoogte van Yakult Nieuws!

Ingrediënten Yakult, Yakult Light en Yakult Plus

Yakult is een verrassend lekkere zuiveldrank met 20 miljard Lactobacillus casei Shirota bacteriën per flesje. Yakult past in een goede levensstijl. Wist je dat ook veel topsporters elke dag Yakult drinken?

Lees hier meer over onze producten

Yakult Light met vitamine D & E

En natuurlijk 20 miljard L. casei Shirota bacteriën die levend de darmen bereiken. Zo krijg je met je dagelijkse flesje Yakult Light ook nog een extra boost! Lees hier meer over vitamine D & E.

Yakult Plus met vezels en vitamine C

Yakult Plus bevat niet alleen miljarden L. casei Shirota bacteriën, maar ook vezels en vitamine C. Zo krijg je met je dagelijkse flesje Yakult Plus een extra boost! Lees hier meer over vezels en vitamine C.

Klein flesje, groot verhaal

85 jaar geleden werd in Japan het eerste flesje Yakult geproduceerd door de wetenschapper Dr. Minoru Shirota. Een gefermenteerde zuiveldrank met 20 miljard L. casei Shirota bacteriën per flesje die de darmen levend bereiken. Lees er hier meer over

Het Yakult flesje, altijd herkenbaar

De vorm van de Yakult flesjes is over de hele wereld hetzelfde. Zelfs het silhouet van het kleintje Yakult wordt herkend. En achter dit specifieke design zit een heel verhaal!

Lees er hier meer over

Meest gestelde vragen

Heb je een vraag over de producten van Yakult? Kijk dan hier voor de meeste gestelde vragen. Staat jouw vraag er toch niet bij? Je kunt ons bereiken via info@yakult.nl of bel gratis met 0800-234 8888.

Bedrijfsfilosofie en sponsoring

De bedrijfsfilosofie van Yakult is ‘Working on a healthy society.’ Overal ondersteunen we verschillende activiteiten. Waarom? Omdat Yakult in een goede leefstijl past en we het belangrijk vinden actief bij de samenleving betrokken te zijn.

Bekijk hier de activiteiten