Bedrijfsfilosofie en sponsoring

De bedrijfsfilosofie van Yakult is ‘Working on a healthy society.’ Overal ondersteunen we verschillende activiteiten. Waarom? Omdat Yakult in een goede leefstijl past en we het belangrijk vinden actief bij de samenleving betrokken te zijn.

Ook topsporters beginnen elke dag met Yakult!

In afspraak met NOC*NSF levert Yakult Nederland sinds 2012 Yakult aan topsportcentra en veel verschillende topsporters zoals sportcentrum Papendal, waterpolo dames, roeien, boccia (paralympisch), tafeltennis- en handbal, wielerploeg LottoNL-Jumbo, turnen, judo, zwemmen en shorttrack. Ook wordt er aan KNVB Campus en voetbalclubs zoals PSV, AZ, SC Heerenveen, FC Almere City en FC Utrecht geleverd. Er werden vorig jaar bijna 200.000 flesjes Yakult geleverd. Van topsporters wordt elke dag weer veel gevraagd en Yakult past in een goede leefstijl.

Yakult hoofdsponsor Start to Run

Start to Run is hét programma voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken om in beweging te komen. En dat spreekt Yakult aan. Met de sponsoring van Start to Run wil Yakult deelnemers graag helpen ‘de eerste stap’ te zetten om fitter te worden, kilo’s kwijt te raken of gewoon lekker te bewegen.

Je geeft je op als individu of samen met een vriend(in) en je volgt met een groep een verantwoord beginnersschema. De professionaliteit en de landelijke dekking van de Atletiekunieclubs met enthousiaste, gemotiveerde trainers zijn dé argumenten voor Yakult om samen te werken met Start to Run.

Kijk op www.yakultstarttorun.nl voor meer informatie.

Zuiderzee Klassieker 2019. Fietsen voor een goed doel

Op zaterdag 28 september is de negende Zuiderzee Klassieker van de Maag Lever Darm Stichting (MLDS). Yakult is ook dit jaar weer trotse sponsor.

Het doel van de Zuiderzee Klassieker is om met alle deelnemers nieuw wetenschappelijk onderzoek ‘bij elkaar te fietsen’ voor een gezonde buik.

De start en finish zijn in het centrum van Amersfoort.  Je kunt kiezen uit 4 afstanden: 50, 80, 120 of 180 kilometer.

Volg al het nieuws ook via zuiderzeeklassieker.nl en facebook.com/zuiderzeeklassieker.

Doe je mee? Ja, ik schrijf me in

Yakult partner van FINA

Ons Japanse hoofdkantoor Yakult Honsha is sinds 2005 officieel partner van de internationale zwembond FINA (Fédération Internationale de Natation). Ook bij de 18de FINA Wereldkampioenschappen die in juli en augustus 2017 gehouden worden in Budapest in Hongarije komt Yakult weer uitgebreid in beeld. Dit sponsorship sluit goed aan bij onze bedrijfsfilosofie ‘Working on a healthy society’. Het ondersteunen van (top)sport en een goede leefstijl neemt hier een belangrijke plaats in.

Run&Fun for ladies only

In het weekend van de Hilversum City Run is op zaterdagavond altijd de Yakult Ladies Run. Dit exclusieve sportevent is voor dames én de perfecte combinatie van samen sporten en plezier met je vriendinnen, zussen, moeder of collega’s. Yakult is hoofdsponsor van de Ladies Run. Bewegen sluit namelijk uitstekend aan bij onze bedrijfsfilosofie ‘Working on a healthy society.’

Yakult steunt Micropia

Micropia is een nieuw museum waar de spannende en unieke wereld van micro-organismen niet alleen voor wetenschappers, maar voor iedereen zichtbaar is. Hier kun je kennismaken met de allerkleinste, meest succesvolle en onzichtbare organismen op aarde: microben. Bij Yakult draait het al sinds 1935 om bacteriën. Daarom past dit precies bij ons en steunen wij wereldprimeur Micropia, de grootste microbeleving ter wereld, midden in Amsterdam.

Yakult hoofdsponsor Nederlands Philharmonisch Orkest

Yakult is sinds 1993 hoofdsponsor van het Nederlands Philharmonisch Orkest/Nederlands Kamerorkest. Luisteren naar muziek is voor veel mensen een vorm van ontspanning en past daarom goed in onze bedrijfsfilosofie.

Yakult & Voedselloket Almere

Yakult doneert sinds juni 2014 flesjes aan het Voedselloket (VLA) in Almere.  VLA is een lokale voedselbank die circa 600 families ondersteunt met (verse) levensmiddelen. De verpakkingen worden door medewerkers van de VLA zelf opgehaald bij ons in de fabriek. Deze wekelijkse gift sluit perfect aan bij onze bedrijfsfilosofie, working on a healthy society.

Van Gogh Museum Amsterdam

Yakult ondersteunt sinds 2013 ook het van Gogh museum. Van Gogh had een sterke binding met Japan en het museum is door een Japanse architect ontworpen. Een museumbezoek past uitstekend in onze bedrijfsfilosofie.

Yakult sponsort ook de volgende stichtingen, organisaties en activiteiten:

 

  • CCUVN
  • Brochure Joep moet poepen i.s.w.m. met Emma Kinderziekenhuis AMC en Kinderboek op Maat!
  • Havenkomconcert, in samenwerking met de gemeente Almere
  • Japan Festival, o.a. in samenwerking met de gemeente Amstelveen
  • plassen-en-poepen.nl
  • Kinder Allergie Centrum EKZ AMC
  • PDS Belangenvereniging
  • Stichting Darmgezondheid