Work-outs en ontspanning

Wil je rustig beginnen of is het voor jou hoe intensiever hoe beter? Sportdiëtist Esther heeft veel leuke work-outs en hier vind je ook de trainingen van Stadswild en YaYoga.

Tips – Voor een fit en ontspannen leven

Bewegen en gevarieerd eten is goed voor lijf en geest. Net als ontspanning. Zoek je inspiratie? Bekijk dan de praktische tips van sportdiëtist Esther!

Lees hier verder

Doe de Yakult Workout!

Sportdiëtist Esther: Je hoeft niet altijd de deur uit om aan je dagelijkse portie beweging te komen. Ook thuis kun je werken aan je fitheid. Bijvoorbeeld met deze speciale ‘Team Yakult Workout’.

Bekijk hier de oefeningen

Trainen in het ‘Wild’ met 5 simpele oefeningen

Column Fitnessexpert Angélique Heijligers

Fitness en work-outs kun je ook gewoon buiten doen, zelfs in de stad. Daag jezelf eens uit en train met je eigen lichaamsgewicht!

Naar de tips & tricks van trainer Angélique van Stadswild

YaYoga: Voor je lijf & lifestyle

Wil je op een makkelijke manier lekker ontspannen bewegen? Dan is YaYoga echt iets voor jou! Yoga-expert Steffi de Pous leert je veel verschillende yogahoudingen. En Yakult sportdiëtist Esther geeft je elke aflevering praktische tips over voeding en leefstijl.

Bekijk hier de afleveringen

Het bruine vet in actie!

Column sportdiëtist Esther van Etten
‘Er is veel onderzoek gedaan naar overgewicht. Maar dit trok mijn aandacht.  Zou het zo kunnen zijn dat je minder afvalt als het bruine en witte vet niet goed is verdeeld?’

Lees hier verder