Yakult gebruikt cookies op haar websites. Wij gebruiken deze cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden, voor analytische doeleinden en om content en advertenties op u af te stemmen, op deze website en elders. Als u op Ok klikt, accepteert u het gebruik van cookies zoals beschreven in het privacybeleid. Ok

Cosmetica

De bacteriën van Yakult worden ook gebruikt voor de productie van ingrediënten voor cosmetica (zoals hyaluronzuur, aminozuren en peptiden). De speciale beauty-producten van Yakult zijn helaas alleen in Japan te koop.