
Havermoutmuesli met Yakult
Stap 1.
Doe de melk en Yakult in een kom en laat de havermoutvlokken hierin een nacht weken (afgedekt in de koelkast).
Stap 2.
Voeg ’s morgens de appel, limoensap en yoghurt toe.
Stap 3.
Maak de muesli af met je favoriete topping, zoals fruit en (wal)noten.
Variatietips:
Doe wat gedroogd fruit (bijv. dadels) bij de havermout en laat dit meeweken. Voeg naar smaak een beetje honing toe.
Ingrediënten
- 90 g (fijne) havermoutvlokken
- 50 ml melk
- 1 geraspte appel
- sap van 1/2 limoen
- 1 eetlepel (magere) yoghurt
- 2 flesjes Yakult Original
Tijd
8 uur incl weken van de havermoutvlokken
Niveau
makkelijk
Voedingswaarde info /
per portie
Energie | 271 kcal |
Vet | 3,9 g |
Koolhydraten | 48,1 g |
- Vet
- Koolhydraten
- Eiwit
- Voedingsvezel
0
Eiwit | 7,9 g |
Voedingsvezel | 4,6 g |
Zout | 0,07 g |