Yakult gebruikt cookies op haar websites. Deze cookies worden gebruikt voor analytische doeleinden en om uw voorkeuren en interesses te onthouden. Door verder gebruik van de website, accepteert u het gebruik van cookies zoals beschreven in het privacybeleid. Ok

Havermoutmuesli met Yakult

Stap 1.

Doe de melk en Yakult in een kom en laat de havermoutvlokken hierin een nacht weken (afgedekt in de koelkast).

Stap 2.

Voeg ’s morgens de appel, limoensap en yoghurt toe.

Stap 3.

Maak de muesli af met je favoriete topping, zoals fruit en (wal)noten.

Variatietips:

Doe wat gedroogd fruit (bijv. dadels) bij de havermout en laat dit meeweken. Voeg naar smaak een beetje honing toe.

Ingrediënten

voor 2 - 3 porties
    • 90 g (fijne) havermoutvlokken
    • 50 ml melk
    • 1 geraspte appel
    • sap van 1/2 limoen
    • 1 eetlepel (magere) yoghurt
    • 2 flesjes Yakult Original

Tijd

8 uur incl weken van de havermoutvlokken

Niveau

makkelijk

Voedingswaarde info / 

per portie

Energie 271 kcal
Vet 3,9 g
Koolhydraten 48,1 g

  • Vet
  • Koolhydraten
  • Eiwit
  • Voedingsvezel

0

Eiwit 7,9 g
Voedingsvezel 4,6 g
Zout 0,07 g