Japanse Kooktechnique

Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Fermentatie, een eeuwenoud proces

Natto, miso en sojasaus, het zijn allemaal gefermenteerde producten die in Japan veel gegeten worden. Ze horen bij ons gewone dagelijks leven. Maar het woord fermentatie ging eigenlijk pas voor me ‘leven’ toen ik jaren geleden bij Yakult in Nederland begon te werken. Want fermentatie is bij de productie van Yakult het belangrijkste proces.

Ontdek meer »

Sashimi maken

Sashimi maken met Chef Ken Osawa van EN Share on email Share on facebook Share on twitter Share on linkedin Chef Ken Osawa van EN

Ontdek meer »

Sushi maken

Sushi maken met Chef Ken Osawa van EN Share on email Share on facebook Share on twitter Share on linkedin Chef Ken Osawa van EN

Ontdek meer »

Japans snijden

Japans snijden Share on email Share on facebook Share on twitter Share on linkedin In de Japanse keuken is snijden niet zomaar iets. Nee, het

Ontdek meer »
Wanneer u onze website gebruikt, worden er cookies geplaatst voor analysedoeleinden en om uw ervaring op onze website waardevoller te maken. Als u op “Akkoord” klikt, wordt er nog een cookie geplaatst die ervoor zorgt dat de inhoud en advertenties beter op uw voorkeuren voor deze en andere websites worden afgestemd.
Akkoord Lees meer over het beheren van uw cookie-instellingen.