De Japanse Makiko Miyagawa woont in Nederland en werkt bij Yakult. Ze is dol op koken en verrast vrienden en familie altijd met de lekkerste en fraaiste Japanse gerechten. Zelf Japans leren koken? Hier vind je Makiko’s kookdemo’s. Eet smakelijk, Itadakimasu!
De Japanse Makiko Miyagawa woont in Nederland en werkt bij Yakult. Ze is dol op koken en verrast vrienden en familie altijd met de lekkerste en fraaiste Japanse gerechten. Zelf Japans leren koken? Hier vind je Makiko’s kookdemo’s. Eet smakelijk, Itadakimasu!
Verse shii-take zijn heerlijk om te grillen of te bakken en de gedroogde worden gebruikt in soepen en stoofpotten. Makiko’s gevulde shii-takes zelf maken? Bekijk hier de kookdemo.
De Bento is een vorm van communicatie tussen de maker en de eter. Een huisgemaakte Bento zit dus vol liefde! Bekijk hier de kookdemo hoe je Makiko’s omelet met spinazie maakt en presenteert.
Je kunt deze lekkere en fraaie ‘design’ gehaktballetjes zowel warm als koud eten. Bekijk hier de kookdemo.
Opvallend aanwezig, deze prachtige zalmcake! Volg de stappen, dan staat dit mooie bouwwerk straks ook bij jou op tafel. Bekijk hier de kookdemo.
Niks missen van onze activiteiten? Alles lezen over Yakult en als eerste kans maken op win-acties? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!