Kookdemo’s van Makikookt

De Japanse Makiko Miyagawa woont in Nederland en werkt bij Yakult. Ze is dol op koken en verrast vrienden en familie altijd met de lekkerste en fraaiste Japanse gerechten. Zelf Japans leren koken? Hier vind je Makiko’s kookdemo’s. Eet smakelijk, Itadakimasu!

Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

De Japanse Makiko Miyagawa woont in Nederland en werkt bij Yakult. Ze is dol op koken en verrast vrienden en familie altijd met de lekkerste en fraaiste Japanse gerechten. Zelf Japans leren koken? Hier vind je Makiko’s kookdemo’s. Eet smakelijk, Itadakimasu!

Verse shii-take zijn heerlijk om te grillen of te bakken en de gedroogde worden gebruikt in soepen en stoofpotten. Makiko’s gevulde shii-takes zelf maken? Bekijk hier de kookdemo.

De Bento is een vorm van communicatie tussen de maker en de eter. Een huisgemaakte Bento zit dus vol liefde! Bekijk hier de kookdemo hoe je Makiko’s omelet met spinazie maakt en presenteert.

Je kunt deze lekkere en fraaie ‘design’ gehaktballetjes zowel warm als koud eten. Bekijk hier de kookdemo.

Opvallend aanwezig, deze prachtige zalmcake! Volg de stappen, dan staat dit mooie bouwwerk straks ook bij jou op tafel. Bekijk hier de kookdemo.

Wanneer u onze website gebruikt, worden er cookies geplaatst voor analysedoeleinden en om uw ervaring op onze website waardevoller te maken. Als u op “Akkoord” klikt, wordt er nog een cookie geplaatst die ervoor zorgt dat de inhoud en advertenties beter op uw voorkeuren voor deze en andere websites worden afgestemd.
Akkoord Lees meer over het beheren van uw cookie-instellingen.