Yakult gebruikt cookies op haar websites. Deze cookies worden gebruikt voor analytische doeleinden en om uw voorkeuren en interesses te onthouden. Door verder gebruik van de website, accepteert u het gebruik van cookies zoals beschreven in het privacybeleid. Ok

Japanse aardappelsalade

Home made is the best!

Zo maakt Makiko ‘m helemaal zelf!

Stap 1.

Schil de aardappelen en kook ze ongeveer 10 tot 12 minuten .

Stap 2.

Kook de winterwortel en sperziebonen kort in de magnetron, 2-3 minuten op 900 W of een paar minuten in water.

Stap 3.

Snij het ei en de avocado in kleine stukjes.

Stap 4.

Als de aardappels gekookt zijn, stamp en meng ze dan goed door met alle andere ingrediënten. Superlekker, dat beloof ik je...en als je meer wasabi wil gebruiken voeg het dan toe naar smaak!

Ingrediënten

voor 4 personen
    • 3 middelgrote of 2 grote aardappelen
    • 1 avocado
    • 2 eetlepels winterwortel in kleine blokjes (5mm x 5mm)
    • 2 eetlepels kleingesneden sperziebonen
    • 1 hardgekookt ei
    • 2 eetlepels mayonaise
    • 3 cm Wasabi uit een tube (Japanse mosterd)
    • ½ eetlepel sojasaus

Tijd

20 minuten

Niveau

goed te doen

Voedingswaarde info / 

per persoon

Energie 152 kcal / 631 kJ
Eiwit 2,9 g
Vet 12,1 g
Koolhydraten 6,9 g
Voedingsvezel 2,1 g

  • Eiwit
  • Vet
  • Koolhydraten