Nieuwsgierig hoe Yakult gemaakt wordt? De flesjes razendsnel over de band zien rollen onderweg naar het vullen en doppen? Kennismaken met de Lactobacillus casei Shirota? Kom dan naar onze fabriek in Almere waar in 1994 het eerste flesje van de band af rolde. We nemen je mee naar 1930 toen het allemaal begon in Japan en vertellen je ook wat Yakult al 25 jaar in Europa allemaal doet. Daarna geeft ons team je een rondleiding langs het productieproces. Natuurlijk gaan we de kleintjes van Yakult proeven. Speciaal voor de lezers van Hallo Jumbo staat ook de lezing ‘Stap uit je winterdip’ van onze diëtist op het programma. Na afloop is het genieten van een lekkere en gezonde lunch én staat er een goodiebag voor je klaar!

Speciaal programma voor de lezers van Hallo Jumbo

Kies uit 1 van de 5 Yakult Tours via Hallo Jumbo in februari of maart voor €8,50 p.p. Je bent van harte welkom, alleen of met meer personen.

Vanaf 9.45 uur Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers
10.00 uur Start Yakult Tour met rondleiding en Yakult proeven
11.00 uur Lezing diëtist ‘Stap uit je winterdip’
12.00 uur Gezonde lunch
12.30 uur Einde met goodiebag

Kies hier uit een van de 5 data

Wacht niet te lang met aanmelden, want het aantal plaatsen per tour is beperkt. Let op: data ruilen en geld retour bij afmelding is helaas niet mogelijk.

februari

maart

Graag tot ziens bij Yakult in Almere!