Gezonde leefstijltips

Goede voeding, bewegen en ontspannen hoort bij onze filosofie
‘Werken aan een gezonde samenleving’.

We organiseren en ondersteunen daarom allerlei sportieve activiteiten én inspireren je graag met lekkere recepten. Doe bijvoorbeeld mee met Yakult Start to Run, bekijk de tips van onze diëtisten of andere experts, download de Yakult Leefstijl brochures, ontdek meer over de Japanse leefstijl of probeer eens de verrassende recepten uit de Japanse keuken met Makikookt of varieer met Yakult in de keuken.

Gezonde leefstijltips

Yakult Recepten

Omdat Yakult in een gezonde leefstijl past, denken we graag met je mee over lekker en gevarieerd eten. Want Yakult is lekker om ‘zo’ te drinken, maar ook een heerlijke toevoeging aan smoothies, taarten, salades en mocktails! Bekijk hier alle recepten.

Japanse leefstijl

De geschiedenis van Yakult begon in de vorige eeuw in Japan. In dat jaar produceerde de wetenschapper dr. Minoru Shirota het eerste flesje gefermenteerde zuiveldrank, Yakult. Niet alleen Yakult, er zijn meer Japanse voedingsmiddelen en gewoonten die passen in een goede leefstijl. De Japanse keuken bijvoorbeeld, erg lekker en gevarieerd. Probeer eens een recept van Makiko Miyagawa.   

Yakult leefstijl brochures

Gevarieerd eten, voldoende bewegen en ontspannen, het hoort allemaal bij een goede leefstijl. Maar hoe blijf je gezond, als je ouder wordt? Sporten is belangrijk maar moet je dan ook anders gaan eten? Wat zijn gefermenteerde voedingsmiddelen eigenlijk en waarom passen ze goed in een gebalanceerd voedingspatroon? Download hier de Yakult Leefstijl brochures, vol tips en recepten.

Brochure Gezond ouder worden

Download hier de brochure

Brochure Fermenteren

Download hier de brochure

Brochure Sport en voeding

Download hier de brochure