Lentebloesem

Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Sakura

Vier de lente

Het is bijna lente! Wat kijken we daar toch naar uit. Wist je dat in Japan, Sakura (de kersenbloesem) de lente aankondigt? Het symboliseert het belang van de kleine mooie dingen in het leven. Die kleine dingen vieren wij natuurlijk graag. Lees hier waar je de mooie Japanse lentebloesem kunt bezichtigen. Wanneer de bloesem precies bloeit is elk jaar anders, maar meestal is de bloeitijd twee weken in maart of april.

Deel jouw lentemoment en maak kans!

Wist je dat families en vrienden in Japan tijdens het bloesemfeest een kleedje uitslaan onder de bomen en samen de lente inluiden? Dus neem je kleedje mee en ga lekker picknicken in deze prachtige omgeving. En waan je echt even in Japan. Stuur jouw Sakura-moment naar info@yakult.nl of deel het met #yakultsakura en tag @yakultnl en maak kans op een Yakult picnickkleed.

* De winactie loopt tot donderdag 31 maart. Lees hier de actievoorwaarden.

Bloesempark Amsterdam ​

Wil je samen met ons genieten van de echte Japanse kersenbloesem, een kleintje Yakult drinken en de kleine dingen in het leven vieren? Kom dan op zondag 20 maart naar het Bloesempark in het Amsterdamse Bos. Het is een van de mooiste plekken in Nederland waar je kunt genieten van de echte Japanse bloesem! Tijdens de bloesemperiode zijn wij die dag aanwezig om iedereen te voorzien van een kleintje Yakult.

Betuwe Bloesem

In de Betuwe vind je uitgestrekte boomgaarden met fruitbomen (geen Japanse bloesem) die prachtig bloeien tijdens de lente. Wil je precies weten waar en wanneer de bloesem het mooist bloeit in de Betuwe? Download dan de (gratis) Fruitalert app van Rivierenland. 

Het is ook lente bij Yakult!

Binnenkort liggen onze tijdelijke Sakura-verpakkingen, versierd met kersenbloesem, in de supermarkt. Vier het lenteseizoen en geniet van een lekker verfrissend flesje Yakult als onderdeel van je dagelijkse ritueel.