Frambozenijs met Yakult

Share on email
Share on facebook
Share on twitter

Stap 1.

Houd een aantal frambozen apart voor de topping. En doe de overige bevroren frambozen in de blender.

Stap 2.

Voeg Yakult en honing toe.

Stap 3.

Mix het geheel 3-4 minuten op een lage stand tot een gladde massa. En zet het frambozenijs een uur in de vriezer voor een steviger resultaat.

Stap 4.

Schep daarna het geheel nog even om en serveer met de verse frambozen.

Stap 5.

Voor nog wat extra kleur, kun je een blaadje munt toevoegen.

Ingrediënten:

Voor 4 personen
  • 250 gram diepvriesframbozen
  • 2 flesjes Yakult Original (130 ml)
  • 2 eetlepel honing
  • *Optioneel: paar blaadjes verse munt Benodigdheden: blender vriezer lepel spatel

Informatie voedingstabel

/ per portie
Energie
67,74 kcal / 285,53 kJ
Vet
0.03 g
Koolhydraten
13,59 g
Eiwit
1,32 g
Voedingsvezel
1,56 g
Zout
0,02 g
Wanneer u onze website gebruikt, worden er cookies geplaatst voor analysedoeleinden en om uw ervaring op onze website waardevoller te maken. Als u op “Akkoord” klikt, wordt er nog een cookie geplaatst die ervoor zorgt dat de inhoud en advertenties beter op uw voorkeuren voor deze en andere websites worden afgestemd.
Akkoord Lees meer over het beheren van uw cookie-instellingen.