Granola met vers fruit, amandelpuree en Yakult

Share on email
Share on facebook
Share on twitter

Stap 1.

Verwarm de oven voor op 170 °C. Meng ondertussen de havermout, amandelen, pecannoten, kokosvlokken, vanille en kaneel in een grote kom.

Stap 2.

Doe de helft van het mengsel in de SMEG blender en hak alles grof. Voeg de twee mengsels samen in een kom

Stap 3.

Voeg de ahornsiroop en zeezout toe en meng alles goed.

Stap 4.

Bekleed twee bakplaten met bakpapier en verspreid de muesli hierover. Bak gedurende 30 tot 35 minuten op 170 ℃ in een voorverwarmde oven

Stap 5.

Haal de granola uit de oven en laat afkoelen.

Stap 6.

Meng ondertussen Yakult met de amandelpasta. Serveer met melk (naar keuze), blauwe bessen en wat Yakult-amandelmelk. De resterende granola kan in een pot bewaard worden.

Tip!

Wil jij je ochtend extra goed beginnen? Combineer deze heerlijke Yakult Granola dan met een kopje koffie met vers opgeklopte melk uit de SMEG melkopschuimer.

Ingrediënten:

Ingrediënten voor 10 porties
  • 270 gram havermout
  • 200 gram geroosterde amandelen, heel
  • 120 gram pecannoten, heel
  • 250 gram kokosvlokken
  • 1 eetlepel vanillepoeder
  • 1 eetlepel kaneel
  • 240 ml pure ahornsiroop
  • Snufje zeezout
  • 3 eetlepels witte amandelpasta
  • 1 flesje Yakult