Havermoutmuesli met Yakult

Share on email
Share on facebook
Share on twitter

Stap 1.

Doe de melk en Yakult in een kom en laat de havermoutvlokken hierin een nacht weken (afgedekt in de koelkast).

Stap 2.

Voeg ’s morgens de appel, limoensap en yoghurt toe.

Stap 3.

Maak de muesli af met je favoriete topping, zoals fruit en (wal)noten.

Variatietips:

Doe wat gedroogd fruit (bijv. dadels) bij de havermout en laat dit mee weken. Voeg naar smaak een beetje honing toe.

Ingrediënten:

Voor 2-3 porties
  • 90 g (fijne) havermoutvlokken
  • 50 ml melk
  • 1 geraspte appel
  • sap van 1/2 limoen
  • 1 eetlepel (magere) yoghurt
  • 2 flesjes Yakult Original

Informatie voedingstabel

/ per portie
Energie
271 kcal
Vetten
3,9 g
Koolhydraten
48,1 g
Eiwitten
7,9 g
Voedingsvezel
4,6 g
Zout
0,07 g