Meng voor het glazuur de mascarpone, citroensap, citroenschil, poedersuiker en Yakult en zet dit apart.
Roer voor de wafels het boekweitmeel, bakpoeder, zeezout, vanillepoeder en kokossuiker in een grote kom.
Voeg de amandelmelk, kokosolie en eidooier toe aan het mengsel en roer dit goed door.
Klop de eiwitten stijf in een middelgrote kom en spatel dit door het mengsel.
Verwarm het wafelijzer en vet deze in met een beetje olie. Doe wat mengel (afhankelijk van de grootte van het wafelijzer) in het wafelijzer en bak de wafels ongeveer twee minuten. Verwijder de wafel uit het wafelijzer en herhaal dit met het resterende mengsel.
Plaats de wafels op een bord en serveer samen met de mascarpone, vers fruit, munt en de ahornsiroop.
Niks missen van onze activiteiten? Alles lezen over Yakult en als eerste kans maken op win-acties? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!