
Snel ingelegde komkommer en bospeen
Stap 1.
Snij de komkommer in de lengte doormidden. Haal de zaadjes er met een lepel uit. Snij de komkommerhelften in kleine stukken.
Stap 2.
Schil de bospenen en snij ze in kleine stukjes.
Stap 3.
Meng alle ingrediënten voor de marinade. Leg de komkommer en bospeen in de marinade en zet alles ten minste 1 uur in de koelkast.
Stap 4.
Haal de groenten uit de marinade en serveer.
Ingrediënten
- 1 komkommer
- 4 bospenen
Voor de marinade:
- 3 eetlepels sojasaus
- 6 eetlepels azijn
- 1½ theelepel suiker
- 3 eetlepels sesamolie
- 1/3 theelepel chilipoeder (optioneel)
Tijd
10 minuten en 1 uur afkoelen in de koelkast
Niveau
makkelijk
Voedingswaarde info /
per persoon
Energie | 109 kcal / 452 kJ |
Eiwit | 0,7 g |
Vet | 7,8 g |
Koolhydraten | 8,5 g |
Voedingsvezel | 0,9 g |
- Eiwit
- Vet
- Koolhydraten