Yakult gebruikt cookies op haar websites. Deze cookies worden gebruikt voor analytische doeleinden en om uw voorkeuren en interesses te onthouden. Door verder gebruik van de website, accepteert u het gebruik van cookies zoals beschreven in het privacybeleid. Ok

Ik eet zo’n drie keer per week “westers” met aardappelen, drie keer Japans met rijst en één keer pasta.

‘Vaak ga ik op vrijdagochtend heel vroeg naar de markt om verse vis te kopen. In Japan eten we veel vis en zijn er in gewone supermarkten allerlei, zelfs seizoensgebonden, vissoorten te koop, die ik hier niet kan krijgen. Ook bepaalde soorten groente kun je in Nederland nergens vinden. Vooral de Japanse seizoengroenten zoals bamboescheuten en lotuswortel mis ik. Daarom zoek ik altijd naar Nederlandse ingrediënten die geschikt zijn om op Japanse manier te bereiden. Een echt succesnummer is spruitjes met speciale Japanse mosterd-mayonaisesaus. Iedereen vindt die heerlijk, ook mijn moeder!’