Wat is Yakult?

Wat is Yakult?

Yakult. Elke dag goed.

Yakult is een frisse lekkere gefermenteerde zuiveldrank met 20 miljard L. casei Shirota bacteriën. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze bacteriën levend aankomen in de darmen. Daar voegen de LcS bacteriën zich bij de andere goede en slechte bacteriën, die deel uitmaken van de darmflora.

Wist je dat de darmflora niet alleen belangrijk is voor je stoelgang maar ook voor de spijsvertering en je immuunsysteem? En dat het grootste deel van je immuunsysteem in je darmen zit? Een gezonde, gebalanceerde voeding kan helpen om de goede bacteriën te vermeerderen, de slechte bacteriën te verminderen en zo het evenwicht van de darmflora te bevorderen.
Yakult past in een gezonde gebalanceerde voeding.

Yakult Original

In ieder flesje Yakult zitten 20 miljard L. casei Shirota. Het is een lekkere gefermenteerde zuiveldrank. Yakult Original (de rode) is de originele smaak.

Ontdek meer »

Yakult Light

Met vitamine D (D3) & E
Yakult Light is minder zoet en bevat minder calorieën. In ieder flesje Yakult Light zitten 20 miljard L. casei Shirota bacteriën die levend de darmen bereiken.

Ontdek meer »

Yakult Plus

Een andere smaak én dat beetje extra.
In ieder flesje Yakult Plus zitten 20 miljard unieke en vertrouwde L. casei Shirota bacteriën, plus vezels en vitamine C.

Ontdek meer »

Vezels & vitamine C

Yakult Plus bevat niet alleen miljarden L. casei Shirota bacteriën, maar ook vezels en vitamine C. Zo krijg je met je dagelijkse flesje Yakult Plus een extra boost! Lees hier meer over vezels en vitamine C.

Ontdek meer »

Vitamine D & E

En natuurlijk 20 miljard L. casei Shirota bacteriën die levend de darmen bereiken. Zo krijg je met je dagelijkse flesje Yakult Light ook nog een extra boost! Lees hier meer over vitamine D & E.

Ontdek meer »