Ook topsporters beginnen elke dag met Yakult!

In afspraak met NOC*NSF levert Yakult Nederland sinds 2012 Yakult aan topsportcentra en veel verschillende topsporters zoals het Nederlandse Shorttrackteam, Jong Oranje Shorttrack en Jong Oranje Langebaan schaatsen, judoka’s, roeiers, voetbalclubs zoals FC Utrecht, Almere City FC en NEC, tafeltennissers en handballers, badminton, basketbal, atletiek, turners, hockeyers, (beach)volleyballers, zitvolleybal, triatleten, (paralympische) zwemmers, waterpolo dames (hieronder op de foto), sportcentrum Papendal, RTC Drachten, wildwaterkanoër Maarten Hermans, ruiters, rolstoeltennissers zoals Ronald Vink, paralympische snowboarders, (baan)wielrennen, aangepast wielrennen, surfen, zeilen, paralympische snowboarders en rugby. Er werden vorig jaar meer dan 220.000 flesjes Yakult geleverd. Van topsporters wordt elke dag weer veel gevraagd en Yakult past in een goede leefstijl.

Yakult partner van FINA

Ons Japanse hoofdkantoor Yakult Honsha is sinds 2005 officieel partner van de internationale zwembond FINA (Fédération Internationale de Natation). Ook bij de 16de FINA Wereldkampioenschappen die in juli en augustus 2015 gehouden werden in het Russische Kazan was Yakult weer uitgebreid in beeld. Dit sponsorship sluit goed aan bij onze bedrijfsfilosofie ‘Working on a healthy society’. Het ondersteunen van (top)sport en een goede leefstijl neemt hierin een belangrijke plaats in.

Maarten Hermans, prof wildwater-slalomkanoër:

Maarten Hermans: to the limit!

Yakult ondersteunt Maarten Hermans, een wildwater-slalomkanoër. Zijn motto: to the limit! Al vanaf zijn 7e jaar woont hij in een watermolen en zit hij meer op het water dan op land. ‘Hoe wilder het water hoe meer ik me op mijn gemak voel,’ zegt Maarten. Naast veel trainen volgt hij ook een studie Sportmarketing. Plezier hebben in alles wat hij doet staat voorop. ‘Je kunt alleen vroeg opstaan midden in de winter om te trainen, als je er lol in hebt.’ Hij is altijd bezig om te kijken hoe hij op een goede manier meer uit zichzelf kan halen, via voeding, balansoefeningen, yoga en mentale training. Hij heeft geen speciaal dieet maar omdat hij heel veel traint, eet hij bijvoorbeeld elke dag 30 boterhammen. Ook drinkt Maarten op aanraden van een sportdiëtist al een paar jaar Yakult en hij voelt zich er goed bij.

Kijk voor meer informatie over Maarten op zijn website of volg hem op Twitter @maarten_kano

Maarten Hermans, prof wildwater-slalomkanoër:

‘’Ik ben altijd bezig om op een goede manier meer uit mezelf te halen: via voeding, balansoefeningen, yoga en mentale training. Ik heb geen speciaal dieet maar omdat ik veel train, eet ik bijvoorbeeld elke dag 30 boterhammen! Ook drink ik Yakult.’’