Ons verhaal

Over Yakult

Het is onze ambitie om met Yakult bij te dragen aan een goede gezondheid. Die passie is er al 85 jaar! In 1935 ontdekte onze oprichter de inmiddels wereldberoemde L. casei Shirota bacterie. Inmiddels drinken 40 miljoen mensen in 40 landen de unieke zuiveldrank. En wordt onze missie om veel goeds te verspreiden alleen maar groter. Lees hier meer over het grote verhaal achter het kleine flesje Yakult. 

Lentebloesem

Het is officieel lente! Wat hebben we daar toch naar uitgekeken. Wist je dat in Japan, de Sakura (de kersenbloesem) de lente aankondigt? Het symboliseert het belang van de kleine mooie dingen in het leven. Die kleine dingen vieren wij natuurlijk graag. Lees hier waar je de mooie Japanse lentebloesem kunt bezichtigen.

Ontdek meer »

Onze missies

Klein flesje, grote missie! Het is onze ambitie om met Yakult bij te dragen aan een goede gezondheid. Die passie is er al 85 jaar! In 1935 ontdekte onze oprichter de inmiddels wereldberoemde L. casei Shirota bacterie.

Ontdek meer »

Missie vanuit onze filosofie

Onze filosofie vindt z’n oorsprong in Japan. Dr. Shirota vond in 1935 dat gezondheid voor iedereen beschikbaar moest zijn. Dat betekent niet alleen lichamelijke maar ook mentale gezondheid.

Ontdek meer »