Bosbessenpannenkoekjes met ricotta op een bordje met een fork en de drie Yakult flesjes.
Recepten

Boekweit – bosbessenpannenkoekjes met ricotta en Yakult

Wat een zalige start van de dag! Deze bosbessenpannenkoekjes zijn echt een vrolijk en origineel feestje op je bord. Volg de instructies en smullen maar.

Stella Gebauer.

Wil je meer weten van Stella, volg dan haar blog.

4 personen

45 min

Ingredients
Instructions

Ingrediënten:

  • 4 eieren, gescheiden
  • 200 ml amandelmelk
  • 120 g boekweitmeel
  • 1½ theelepel bakpoeder
  • ¼ theelepel zout
  • 1 kopje verse bosbessen
  • Bakolie
  • Glazuur: 200 g verse ricotta, 200 g Griekse yoghurt, 1 theelepel vanillesuiker, 80 g poedersuiker & 1 flesje Yakult
  • Serveer met: pure ahornsiroop & extra bosbessen
  • mixer
  • koekenpan